Lili’s Sibiu

Unde puteam lua prânzul la Sibiu dacă nu la cel mai Pet-Friendly local din oraș?

Deschid ușa restaurantului timidă, cu Jully în brațe, mama și Florin fiind în spatele meu, iar angajații ne îndrumă cu multă amabilitate să mergem la etaj, spre masa pe care am rezervat-o cu o zi înainte.

Ce mi-a atras prima dată atenția a fost mulțimea de tablouri pe care erau pictați diferiți căței, apoi mobila, ferestrele vechi, și obiectele din tot localul.

Tot ce se afla înăuntru, mă ducea cu gândul la casa străbunicilor, casa în care am copilărit.

Tocurile ușilor de culoare maro, cu podeaua care scârția atunci când pășeai, ramele geamurilor care au fost lăsate la forma lor inițială și muzica în surdină, toate acestea făceau ca decorul localului să devină unul intim și relaxant.

Processed with VSCO with c8 preset

Ne-am așezat la masa de lângă fereastră, admirând încăperea în care eram și priveliștea pe care aceasta o oferea: târgurile din jurul legendarului Pod al Minciunilor.

Processed with VSCO with c8 preset

Lăsând la o parte decorul absolut superb, momentul culminant a fost acela în care a ajuns mâncarea și cred că înțelegeți și voi de ce…

Din punct de vedere culinar a fost o experiență deosebită și foarte savuroasă (încă mă mai gândesc la puiul în sos de ciuperci), iar serviciile oferite de către angajații localului au fost excelente și în același timp rapide (fiind într-o zi de zâmbătă)!

Lili’s Sibiu, este un local deosebit în centrul orașului, iar pe lângă asta restaurantul se află într-o clădire care astăzi este monument istoric, deci nu trebuie să îl ratați!

Processed with VSCO with c8 preset

Cum ajungeți la Lili’s Sibiu?

Din Piața Mare, noi am trecut prin pasajul de sub Turnul Sfatului, apoi am făcut dreapta și voilà!

Processed with VSCO with c8 preset

Leave a Reply