Suprizele de care am avut parte la hotelul din Bratislava

Pentru cele trei zile pe care urma sa le petrecem in capitala Slovaciei, am ales de pe Booking – Premium Business Hotel Bratislava, iar spre surprinderea noastră, am reușit să facem check-in-ul când am ajuns și nu a fost nevoie sa mai așteptăm până la ora 14:00.

Am luat-o pe zăpăcita mică de la brăduțul așezat lângă recepție (ea deja inspecta teritoriul) și am urcat la al treilea etaj, unde am mai avut parte de o altă surpriză la intrarea în cameră:

Processed with VSCO with au5 preset

Pe masa aflată lângă șifonier, erau așezate pliculețe de ceai și zahăr, un fierbător, fructe, tacâmuri, o carafă cu apă și un borcan cu biscuiți pe care era scris mesajul “Home made cookies for you :-)”.

Processed with VSCO with c8 preset

Bineînțeles că ne-am bucurat (ca tot românul), iar după ce am savurat cu Jully toți biscuiții, am ieșit la o plimbare prin Bratislava în căutarea Târgului de Crăciun.

Hotelul este Pet Friendly, chiar am mai văzut doi căței și o pisică alături de stăpâni, iar entru animale se percepe o taxă de 15 euro/zi.

Processed with VSCO with c8 preset

One thought on “Suprizele de care am avut parte la hotelul din Bratislava”

  1. Imi place prezentarea ta, iar imaginile îmi arată că este un hotel cochet, ce știe să-și răsfețe oaspeții. Dacă o să ajung în Bratislava, sigur o să am în vedere acest hotel.

Leave a Reply