Suprizele de care am avut parte la hotelul din Bratislava

Pentru cele trei zile pe care urma sa le petrecem in capitala Slovaciei, am ales de pe Booking – Premium Business Hotel Bratislava, iar spre surprinderea noastră, am reușit să facem check-in-ul când am ajuns și nu a fost nevoie sa mai așteptăm până la ora 14:00.

Am luat-o pe zăpăcita mică de la brăduțul așezat lângă recepție (ea deja inspecta teritoriul) și am urcat la al treilea etaj, unde am mai avut parte de o altă surpriză la intrarea în cameră:

Processed with VSCO with au5 preset

Pe masa aflată lângă șifonier, erau așezate pliculețe de ceai și zahăr, un fierbător, fructe, tacâmuri, o carafă cu apă și un borcan cu biscuiți pe care era scris mesajul “Home made cookies for you :-)”.

Processed with VSCO with c8 preset

Bineînțeles că ne-am bucurat (ca tot românul), iar după ce am savurat cu Jully toți biscuiții, am ieșit la o plimbare prin Bratislava în căutarea Târgului de Crăciun.

Hotelul este Pet Friendly, chiar am mai văzut doi căței și o pisică alături de stăpâni, iar entru animale se percepe o taxă de 15 euro/zi.

Processed with VSCO with c8 preset

One thought

  1. Imi place prezentarea ta, iar imaginile îmi arată că este un hotel cochet, ce știe să-și răsfețe oaspeții. Dacă o să ajung în Bratislava, sigur o să am în vedere acest hotel.

Leave a Reply