Jully s-a mutat pe terasa apartamentului din Muntenegru

De când am început sa călătorim cu Jully, una dintre problemele care ne dau “bătăi de cap” atunci când ne hotărâm sa mergem undeva, este cazarea.

Să duci după tine un cățel atunci când mergi în concediu mai lung sau într-un simplu city break, nu este atât de simplu precum pare, dar ca să îți dau un exemplu de pe Booking, în momentul de față în Cluj-Napoca din 201 proprietăți, doar 64 acceptă animale de companie.

În Muntenegru nu ne-am mai bătut capul cu cazarea, deoarece am contactat-o pe proprietara imobilului Bjelanović unde am stat anul trecut, i-am explicat că vom avea cu noi o cățelușă și am primit un răspuns afirmativ.

Si ce tare ne-am mai bucurat în luna iunie când am aflat că nu mai trebuie să căutăm cazare în alte părți și că suntem primiți cu zăpăcita mică într-un loc drag nouă!

Despre apartamentul în care am fost cazați 5 nopți în 2016 am scris și în articolul despre Budva de anul trecut (găsești aici).

Anul acesta în schimb, am ales o cameră fără bucătărie, deoarece știam că suntem prea leneși nu o să avem timp pentru gătit.IMG_3324.jpg

Așa că, am avut o cameră mult mai spațioasă, cu o baie mare și o bucătărie cu toate ustensilele necesare pe holul imobilului.IMG_3317.jpgIMG_3331.jpg

Pe lângă asta, am înlocuit terasa imensă de anul trecut, cu un balcon la primul etaj din care Jully a admirat munții și vecinii în fiecare zi (vezi mai multe poze pe pagina ei de  Facebook Labute Calatoare).

IMG_3758IMG_3342IMG_3375IMG_3326

Îmi era dor de liniștea dintre munți pentru că după toată agitația cu drumul, aventurile prin care am trecut și oboseala acumulată în Italia și Croația, zona în care este situat imobilul era ceea ce ne lipsea.

IMG_3379.jpg

IMG_3378.jpg

Încă o dată ne-am desprins de tot ce însemna gălăgie și aglomerație atunci când ajungeam la Apartments Bjelanović.

Leave a Reply