Cărtureşti Carusel – Cea mai frumoasă librărie din România

Nu ştiu cum sunteţi  voi atunci când intraţi într-o librărie, dar eu cel puţin mă apuc să cotrobăi prin toate cărţile, să umblu de la un raft la altul cu un zâmbet prostesc pe faţă şi bineînţeles că încep să pipăi toate agendele, pixurile şi tooot ce îmi iese în cale… Mai pe scurt: mă comport ca un copil care se află prima dată într-un parc de distracţii.

Am ajuns la librăria Cărtureşti Carusel anul trecut în martie şi primele cuvinte pe care le-am spus după ce am intrat au fost Ai die capu` meu!

Librăria se desfășoară pe șase niveluri însumând 1000mp. Cărturești Carusel este un experiment de locuire culturală a centrului vechi, oferind un spațiu pentru lectură, socializare și explorare artistică a inimii orașului.
Cu un bistro la ultimul etaj, un spaţiu multimedia la subsol și o galerie dedicată artei contemporane la primul etaj, librăria se pregătește să spună o nouă poveste pe o stradă cu o vibrantă tradiție comercială. – Sursa Google

Nu vreau să mă înțelegeți greșit, sunt o persoană liniștită foarte bleagă , dar atunci când intru într-o librărie mă transform în cel mai curios copil 😀 .

20160314_165454

A doua oară când am ajuns la București (în luna decembrie 2016), era de așteptat că prima oprire va fi la Cărturești Carusel și bineînțeles că din momentul în care am intrat înăuntru  Florin nu a mai putut vorbi cu mine.

Librăria a devenit locul meu preferat din București, locul în care mă duc entuziasmată și locul în care descopăr cât de ciudată pot deveni în unele momente. 🙂

Care este librăria voastră preferată și cum reacționați atunci când găsiți un loc care vă place?

Adresă:

Strada Lipscani, nr. 55 – Centrul istoric

Program:

Luni, marți, miercuri între orele 10:00 și 22:00

Joi, vineri, sâmbătă, duminică între orele 10:00 și 24:00

Leave a Reply